top of page

EVENTIEK.
WE CREËREN
JIJ VIERT

WHAT WE DO
WAT WE DOEN

EVENTIC IS GESPECIALISEERD IN INTERNATIONALE EVENTS

Hoi! Wij zijn Eventic- een evenementenbureau gespecialiseerd in het plannen van zakelijke evenementen over de hele wereld. We zijn Eventic begonnen omdat we zou graag meer willen brengencreativiteitEnkruidto corporate events. We also see the necessity for clients to receive the right support in organizing an impactful event in een vreemd land dat niet het hunne is.

We brengen onze A-game naar elk evenement dat we organiseren en zullen het volledig op maat maken aan uw behoeften. Of het een_cc-58d is -bb3b-136bad5cf58d_conferentie,gala ofincentive reis u zoekt, wij zijn hier om u te helpen! 

U vindt ons hoofdkantoor waar de kaas en de windmolens zijn: wij zijngevestigd in Nederland. Naast het organiseren van lokale evenementen hebben we ervaring in veel andere landen - we zouden die van jou ook graag aan onze kaart toevoegen!

Worldmap experience.png
WHAT WE OFFER
WAT WE AANBIEDEN

EVENTIC IS GESPECIALISEERD IN INTERNATIONALE EVENTS

Onze visie is dat elke klant en evenement uniek is.We believe that our service should be as well. We have therefore built a network_cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_van gespecialiseerde cateraars, decorateurs en locaties over de hele wereld om elk evenement een unieke ervaring te maken.

Tijd besparen

We plannen en voeren events uit die passen bij uw voorkeur. We weten dat je al druk genoeg moet zijn, daarom richten we ons op delivering jou het meest probleemloze evenement mogelijk.

Duurzaamheid

Wij geloven dat het creëren van duurzame evenementen een van onze belangrijkste verantwoordelijkheden is als evenement agency. Uitzoeken hoe u duurzame evenementen voor uw bedrijf kunt plannen  kan overweldigend zijn. We adviseren u daarom graag hoe u dit kunt implementeren in uw volgende evenement.

Unieke ervaringen

We houden ervan om creatief te zijn en creativiteit te integreren in elk evenement dat we plannen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van concepten, decoratie en venues. Basis is saai, toch?

Professioneel team

Ons evenementenbureau werkt samen met de beste professionals in het vak. We hebben sterke samenwerkingsverbanden met cateraars, locaties en decorateurs. We bieden unieke ervaringen en hebben daarom een geweldige selectie van bedrijven opgebouwd die ons daarbij kunnen helpen.

KLANTEN EN PARTNERS

MET WIE WIJ WERKEN
theun.jpeg
Theun,
Manager Emtelle (NL)

Ik moet zeggen dat ik niet veel woorden heb dan alleen WOW! De voorbereiding ernaar toe zou moeten lijken dat het een fantastisch evenement zou worden. Dit was meer dan geslaagd! De sfeer, het warme gevoel, het lekkere eten, drinken, mensen die aan het werk waren die er allemaal fantastisch uitzagen.  Een complete WOW! day all said beste evenement ooit van Emtelle! Ik wil jullie ook bedanken namens mij, mijn klanten en natuurlijk Emtelle. Ik hoop dat we elkaar weer zien voor een ander WOW-evenement van jou!

WAT ZE OVER ONS ZEGGEN

ONZE BEOORDELINGEN

11696545_10205209159289063_3089502761370
Preeti,
Oprichter TBF10 (IN)

We werkten samen met Eventic voor een incentivereis voor een grote multinational naar München en Amsterdam en het was een waar genoegen. Eventic was 24/7 beschikbaar voor planning en uitvoering van het evenement en gaf haar best. Sterk aanbevolen!

nick.jpeg
Nick,
Projectmanager DFDS (DK)

Gedurende het hele proces, van aanbesteding tot uitvoering van het evenement, waren Eventic niets meer dan uitzonderlijke eventmanagers. We stelden hen voor veel uitdagingen, en ze gingen die uitdagingen met een positieve houding aan en focusten zich op het leveren van een gedenkwaardig evenement voor onze collega's, klanten en belanghebbenden. Elk detail werd met de grootst mogelijke professionaliteit behandeld en slaagde erin een geweldig evenement voor DFDS af te leveren. Het eten, drinken, decoratie, entertainment en service waren van begin tot eind van topklasse.

seatlogo4.jpeg
emtelle2.jpg
saint gobain.png
bombay.png
dfds logo.png
WHAT THEY SAY
WHO WE WORK WITH
gazprom.png
uk government.jpeg
ibm-logo.jpg
unnamed (1).png
Solvinity.png
ONS TEAM

HET GEZICHT ACHTER EVENTIEK

Eventic is opgericht door Inge de Jong. A passion for planning events and the international environment combined with a background in working for several event agencies resulted in the geboorte van Eventic. We kiezen ervoor om samen te werken met meerdere bureaus en freelancers in de branche om ongelooflijke evenementen te creëren. 

DE OPRICHTER

Inge heeft een academische achtergrond in International Management en Event Management en woonde en werkte in Amsterdam, Madrid, Valencia, Shanghai en Groningen.

  • White LinkedIn Icon
OUR TEAM
CONTACT US
KLAAR?

NEEM CONTACT MET ONS OP
VOOR UW VOLGENDE EVENEMENT!

Willem de Zwijgerlaan 350 - Kantoor 2A 1055 RD Amsterdam

+31 20 24 43 129 | hello@eventic.nl

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page