top of page
VSR10011 (Large) (1).JPG
huub.jpeg
Huub,
Medeoprichter GGNI (NL)

U vraagt, Inge levert precies zoals afgesproken en de glimlach is gratis. Je kunt altijd op haar en haar werk rekenen.

10398887_67753731089_6774736_n.jpg
joao,
Gast Klimaatcongres (PO)

Eventic heeft ons een geweldige ervaring bezorgd tijdens een klimaat Kic workshop. Het team was uitzonderlijk. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel.
De logistiek was bovengemiddeld, namelijk de smaakvolle en stijlvolle catering, die zoals gevraagd biologisch was.
Als u een bedrijf heeft en een out-of-the-box evenement wilt, raad ik Eventic ten zeerste aan, u zult stressvrij en in goede handen zijn.

WAT ZE OVER ONS ZEGGEN

ONZE BEOORDELINGEN

jade lyle.jpeg
Jade, 
Marketingmanager Emtelle (VK)

We hebben met Inge en het Eventic-team gewerkt aan een bedrijfsevenement dat we voor 130 van onze klanten hebben gehouden. Van begin tot eind was Inge en het team een plezier om mee samen te werken, en elk idee dat we hadden, maakte Inge werkelijkheid. Het voelde echt alsof Eventic deel uitmaakte van ons team! Ons evenement verliep 100% soepel, van de locatie, drankjes, maaltijden, entertainment, sprekers, presentaties tot de hele sfeer en ervaring - zozeer zelfs dat het een van de beste evenementen was die we ooit hebben gehouden en ik geloof dat dit te danken was aan de professionaliteit en vriendelijkheid die Eventic had - niets was ooit een probleem. Bedankt Eventic en kijk ernaar uit om in de toekomst met je samen te werken! 

Ik heb nog nooit zo'n relaxed event meegemaakt met Inge aan mijn zijde. Ze is in veel opzichten geweldig: zeer pro-actief, ruimdenkend, creatief en bovenal een geweldig persoon. Ik hoefde haar niet eens zo goed of gedetailleerd te instrueren voor ons evenement; ze wist wat ze moest doen en ze deed het goed met een geweldig gevoel voor tijdwaarneming. Nooit een saai moment met Inge, veel van geweldige ideeën en een levendig netwerk. Overweeg je om met haar samen te werken? Doe het alsjeblieft, ik zou haar ten zeerste aanbevelen!

Stephan,  
Oprichter Startende Tandartsen Vereniging
Stephan client
event manager 1.jpg
Marije,
Eventmanager (NL)

Met haar creatieve manier van denken is Inge, oprichter van Eventic,  een inspiratie om mee te praten. Als u het eens bent over het concept hoeft u zich geen zorgen meer te maken en kunt u er volledig op vertrouwen dat zij creativiteit en hoge kwaliteit levert voor elk onderdeel van het evenement.

ahmend.jpg
Achmed,
Gastcongres Klimaatverandering (EG)

Ik had een geweldige ervaring met Eventic, de plaats was leuk, goed georganiseerd en zeer behulpzaam en actief team.

bottom of page