top of page

WE ARE EVENTIC

We create,
you celebrate

BUSINESS EVENTS WERELDWIJD

Wij zijn Eventic - een evenementen bureau gespecialiseerd in het plannen van business events over de hele wereld. We zijn Eventic gestart om business events nóg creatiever en origineler te maken.

WAT WE DOEN

Business events op locale en wereldwijde schaal

Wij zijn Eventic gestart vanuit een behoefte naar meer creativiteit en professionaliteit in de zakelijke evenementen markt. Of dit nu om de hoek in Amsterdam is of op een locatie in Mexico City. Ook zijn wij graag de verbindende factor tussen jouw bedrijf en je marketing boodschap of doelstelling.

We zijn begonnen in onze hoofdstad: Amsterdam. Inmiddels hebben wij ook een kantoor geopend in Berlijn. Zoals te zien op de onderstaande kaart werken wij locatie onafhankelijk voor talloze buitenlandse en lokale klanten. Jouw wensen en plezier staat als klant centraal - 'we create, you celebrate'. 

world map@2x.png
Business Events Agency of the year 2020 (1).png
Business Events Agency of the year 2020 (2).png

ONZE KERNWAARDEN

Unieke en tailor made service voor elke opdrachtgever

ONVERGETELIJKE  EVARINGEN

PROFESSIONEEL TEAM

DUURZAAMHEID

Een evenement heeft altijd impact op het hostingbedrijf, maar ook op alle andere betrokkenen. Daarom is het noodzakelijk om de best passende service en producten te leveren. We verzekeren een antwoord op elke vraag die u heeft, wat zal resulteren in een uniek en succesvol evenement.

Het enige marketingtype waarmee u uw klant persoonlijk kunt ontmoeten, is een evenement. De impact van een event op uw bedrijf kan enorm zijn, aangezien veel bedrijven het grootste deel van hun hot leads krijgen via bedrijfsevenementen.
We weten dat je het al druk genoeg moet hebben, daarom richten we ons op het bezorgen van een zorgeloos evenement.

'Iedereen weet het, maar niet iedereen doet het'. We zijn ervan overtuigd dat het creëren van duurzame evenementen een van onze belangrijkste verantwoordelijkheden is als evenementenbureau. Uitzoeken hoe u duurzame evenementen voor uw bedrijf kunt plannen kan overweldigend zijn. We adviseren je dan ook graag hoe je dit kunt implementeren in je volgende evenement.

Schermafbeelding 2022-08-31 om 10.57.05.png

VOORGAANDE EVENTS

Bekijk ons portfolio

Eventic werkt samen met de beste professionals in de industrie. We hebben sterke samenwerkingen met cateraars, locaties en decorateurs. We bieden unieke ervaringen en hebben daarom een grote selectie van bedrijven opgebouwd die ons kunnen helpen om dat te bereiken.

Eventic is meer dan trots om je een preview te presenteren van wat jouw volgende evenement zou kunnen zijn. Onze klanten hebben onze unieke aanpak op hun evenementen op verschillende manieren ervaren. Met onvergetelijke resultaten!

MET WIE WE WERKEN

Klanten en Partners

united-nations-logo-9CBFC2E65F-seeklogo.com.png
800px-Uber_logo_2018.svg.png
castor-logo-square.png
Portfolio
Partners

WAT ER OVER ONS GEZEGD WORDT

Testimonials

quote@2x.png

Ik moet zeggen dat ik niet veel woorden heb dan alleen WOW! Al in de voorbereiding leek het een fantastisch evenement te worden. Het was meer dan geslaagd! De sfeer, het warme gevoel, het lekkere eten, drinken en de mensen die er allemaal fantastisch uitzagen.

 

Een complete WOW! De mensen die we de volgende dag spraken, zeiden allemaal dat het het beste evenement ooit was van Emtelle! Ik wil Eventic bedanken namens mij, mijn klanten en natuurlijk Emtelle. Ik hoop dat we elkaar weer zien voor een ander WOW-evenement van jullie!

Copy%20of%20theun_edited.jpg

Theun, Zaakvoerder Emtelle (NL)

Wphotography-willemijnbeekman.com(30).jpg

ONZE FOUNDER

Eventic's founder

Eventic is opgericht door Inge de Jong. Inge's passie voor het plannen van evenementen, de internationale omgeving waarin ze opgroeide, gecombineerd met een achtergrond in het werken voor verschillende evenementenbureaus, resulteerde in de start van Eventic.

Vóór Eventic werkte Inge zowel als conceptontwikkelaar in het Amsterdamse nachtleven en als freelancer bij verschillende internationale bedrijfsevenementen. Het nachtleven profiteerde van de zakelijke achtergrond van Inge en omgekeerd. Een mix van het immer veranderende nachtleven en het internationale karakter van bedrijfsevenementen wordt gecombineerd in Eventic.

Free Consultation

READY?

Neem contact met ons op!

rectangle background contact@2x.png

Contact

location icon @2x.png

Overhoeksplein 1 - Adam & Co 1031 KS Amsterdam

phone icon@2x.png
email icon@2x.png
Bericht versturen
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page