top of page
horizontal_tagline_on_transparent_by_log

WIJ CREËREN, JIJ VIERT

horizontal_on_transparent_by_logaster (3

NAAR BENEDEN SCROLLEN

WHAT WE DO

WAT WE DOEN

EVENTIC IS GESPECIALISEERD IN BUITENLANDSE BEDRIJFSEVENEMENTEN

Wij zijn gespecialiseerd in het plannen van evenementen voor buitenlandse bedrijven in Nederland en voor Nederlandse bedrijven in het buitenland. We spreken meerdere talen en verzekeren professionaliteit bij elk evenement dat we plannen.

WHAT WE OFFER

WAT WE AANBIEDEN

Elk evenement en elke klant is uniek, en wij vinden dat onze diensten dat ook moeten zijn. elk verzoek aan uw behoeften.

Plannen & Organisatie

Eventic plant en voert evenementen uit die bij uw voorkeur passen. We streven ernaar om u het beste en meest probleemloze evenement mogelijk te maken.

Marketing & Documentatie

Wij vinden uw marketing net zo belangrijk als de onze en werken daarom samen met de beste fotografen en videografen om uw evenement in beeld te brengen.

creativiteit

We houden ervan om creatief te zijn en dit  op te nemen in elk evenement dat we plannen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van concepten, decoratie en venues.

Professioneel team

Eventic werkt samen met de beste professionals in het veld. We hebben sterke samenwerkingsverbanden met cateraars, locaties en decorateurs. 

WHO WE WORK WITH

WIE WE WERKEN WITH

LOCATIES

GETUIGENISSEN

huub.jpeg

Huub van Haelen,
Oprichter GGNI Initiatief

U vraagt, Eventic's oprichter Inge levert zoals afgesproken en de glimlach is gratis. Je kunt altijd op haar rekenen.

WIE WE WERKEN WITH

GETUIGENISSEN

marije1.jpg

Marije Keegstra,
Evenementenmanager

Met haar creatieve manier van denken is Inge, oprichter van Eventic,  een inspiratie om mee te praten. Als u het eens bent over het concept hoeft u zich geen zorgen meer te maken en kunt u er volledig op vertrouwen dat zij creativiteit en hoge kwaliteit levert voor elk onderdeel van het evenement.

Mannelijk Portret

Jan de Wit,
Evenementenmanager

Eventic's oprichter Inge heeft us voorzien van uitstekende service tijdens ons laatste evenement.

WIE WE WERKEN WITH

ORGANISATIES

WHO WE ARE

WIE WE ZIJN

HET GEZICHT ACHTER EVENTIEK

Eventic is opgericht door Inge de Jong. A passion for organizing events combined with a background in working for several event agencies resulted in the birth of Eventic.  Wijsamenwerken met meerdere agentschappenEnfreelancersin de creatieve industrie. Samen creëren we innovatieve concepten en ervaringen.

DE OPRICHTER

Inge heeft een academische achtergrond in International Management en Event Management en woonde in Amsterdam, Madrid, Valencia, Shanghai en Groningen.

  • White LinkedIn Icon
CONTACT US

NEEM CONTACT MET ONS OP

KLAAR VOOR
UW VOLGENDE EVENEMENT?

+316 11 929 323 | Herengracht 420 1017 BZ Amsterdam

bottom of page