top of page

CUSTOMER EVENT, EMTELLE

"Het beste customer event waar ik in mijn tijd voor Emtelle ben geweest."

Eventic organiseerde een vijfdaagse incentive trip voor de IndiaseGyproc-Saint Gobain.

Aantal gasten: 150
Locatie: Nederland
Services: Event management, venue sourcing, logistics, supplier sourcing

ABOUT
Emtelle is internationaal marktleider in glasvezeloplossingen en wilde een nieuw product introduceren bij haar 150 beste klanten en internationale medewerkers. We haalden onze klanten per boot op bij RAI Convention Centre en toerden door de Amsterdamse grachten voor een hapje en een drankje voordat we aanmeerden bij de kerk. De kerk is een eeuwenoude kerk ontworpen door een bekende Amsterdamse architect, die de meeste beroemde bezienswaardigheden van Amsterdam heeft ontworpen, zoals het Centraal Station en het Rijksmuseum.

DMS_9776.jpg

SERVICES
We vervolgden de nacht in de Posthoornkerk en verwelkomden onze gasten met een custom Emtelle-cocktail in het voorportaal van de kerk. Hier kregen onze gasten hun eerste drankjes en hadden ze de mogelijkheid de custom Emtelle photobooth te gebruiken.

Gasten waren enorm verrast toen ze zagen wat zich achter de hoofddeuren van de kerk bevond, toen we de kerk binnengingen. De kerk stond vol met honderden kaarsen, entertainment in de nok van de kerk en livemuziek. We serveerden een viergangendiner met live elementen, waaronder smoked ijs. Onze gasten waren gebiologeerd door de locatie en het eten en vertelden ons dat dit
"het beste klantenevenement was dat ze ooit hebben bijgewoond".

DMS04922.jpg
DMS05251.jpg
DMS05217.jpg
bottom of page