top of page

ONS
PORTEFEUILLE

Een greep uit de evenementen waar we aan hebben gewerkt.

EET MEXICO

Het Mexico-Netherlands Strategic Program for Energy Executives Training (EET) is een uitwisselingsprogramma voor Mexicaanse managers die werkzaam zijn in de energiesector. Het is in opdracht van de Nederlandse overheid.
 

Kickstart is een jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van de Vereniging Startende Tandartsen. Het evenement bestaat uit seminars en een feest en wordt gehouden voor masterstudenten en recent gestarte tandartsen.

KICKSTART-EVENEMENT
POLAROID

Gratis polaroids en een line-up van supersterren behoren tot de elementen die 'Polaroid' naar de Chicago Social Club in Amsterdam brengt.

CREËREN

Creaving co-creëert samen met aspirant-merken en artiesten een origineel avondje uit om je een nighlife-ervaring te geven die je nog nooit eerder hebt gehad. Creaving wordt gehost in de Butcher Social Club.

Chicama is marktleider in Frankrijk in de verkoop van alpaca breiwerk. Eventic organiseerde de jaarlijkse pop-up store van het merk in Amsterdam.

CHICAMA-VOORRAADVERKOOP
BOVENCLUB

Upperclub is de hipste clubavond op zaterdag in de Supperclub. 

horizontal_tagline_on_transparent_by_log
DIT MOET DE PLEK ZIJN

TMBTP was een zondagavond apperitvo met verrassend entertainment waar 'it' restaurants fingerfood verzorgden. Het evenement werd elke zondag gehouden in de Jimmy Woo.

Dr. CUZCO

Dr. Cuzco combineert Latin Music met de coolste mensen van Amsterdam. Dr. Cuzco wordt gehouden in de Jimmy Woo in Amsterdam.

DE SLAGERS BUSINESS CLUB

De Butcher Business Club is in het leven geroepen om mensen uit verschillende branches met elkaar in contact te brengen in een informele setting.

bottom of page