top of page
achtergrond tekst.jpg

OVER

Wij zijn Eventic - een evenementenbureau gespecialiseerd in het plannen van zakelijke evenementen over de hele wereld.

We Eventic gestart omdat we graag meer creativiteit en pit geven aan bedrijfsevenementen. We zien ook de noodzaak voor klanten om de juiste ondersteuning te krijgen bij het organiseren van een evenement in het buitenland.

We brengen onze A-game naar elk evenement dat we organiseren en passen het volledig aan uw behoeften aan. Of u nu op zoek bent naar een conferentie, gala of incentive-trip, wij zijn er om u te helpen!
DSC04163.jpg
DFDS9.jpg
achtergrond Eventic-05.jpg

WAT WE DOEN

We bieden unieke
service op maat voor
elke opdrachtgever

Onze visie is dat elke klant en evenement uniek is. Wij vinden dat onze service dat ook zou moeten zijn. We hebben daarom een netwerk en locaties over de hele wereld opgebouwd om van elk evenement een unieke ervaring te maken.

DE OPRICHTER

Het gezicht achter Eventic

Eventic is opgericht door Inge de Jong. Inge's passie voor het plannen van evenementen, de internationale omgeving waarin ze opgroeide, gecombineerd met een achtergrond in het werken voor verschillende evenementenbureaus, resulteerde in de start van Eventic.

Vóór Eventic werkte Inge zowel als conceptontwikkelaar in het Amsterdamse nachtleven en als freelancer bij verschillende internationale bedrijfsevenementen. Het nachtleven profiteerde van de zakelijke achtergrond van Inge en omgekeerd. Een mix van het immer veranderende nachtleven en het internationale karakter van bedrijfsevenementen wordt gecombineerd in Eventic.
Wphotography-willemijnbeekman.com(75).jpg
achtergrond tekst.jpg

Neem contact met ons op voor uw volgende evenement!

Willem de Zwijgerlaan 350 -
Kantoor 2A 1055 RD Amsterdam

E-mailadres: hello@eventic.nl

Tel.:+31 20 24 43 129

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Bedankt voor het indienen!
bottom of page