top of page

WELKOM BIJ EVENTIC

Zakelijke evenementen bureau
van het jaar
2020 en 2021

Benelux Ondernemings Prijs

Eventic ontdekken

achtergrond tekst.jpg

WE ARE EVENTIC

We create,
you celebrate

Business events wereldwijd
Wij zijn Eventic - een evenementen bureau gespecialiseerd in het plannen van business events over de hele wereld. We zijn Eventic gestart om business events nóg creatiever en origineler te maken.
Corporate event setting
Kaart Eventic homepage.jpg
achtergrond Eventic-05.jpg

WAT WE DOEN

Business events op
locale en wereldwijde schaal

Wij zijn Eventic gestart vanuit een behoefte naar meer creativiteit en professionaliteit in de zakelijke evenementen markt. Of dit nu om de hoek in Amsterdam is of op een locatie in Mexico City. Ook zijn wij graag de verbindende factor tussen jouw bedrijf en je marketing boodschap of doelstelling.

We zijn begonnen in onze hoofdstad: Amsterdam. Inmiddels hebben wij ook een kantoor geopend in Berlijn. Zoals te zien op de onderstaande kaart werken wij locatie onafhankelijk voor talloze buitenlandse en lokale klanten. Jouw wensen en plezier staat als klant centraal - 'we create, you celebrate'. 
Schermafbeelding 2023-03-17 om 13.47.03.png

ONZE KERNWAARDEN

Unieke en tailor made service voor elke opdrachtgever

unique experiences logo

ONVERGETELIJKE  EVARINGEN

Het enige marketingtype waarmee u uw klant persoonlijk kunt ontmoeten, is een evenement. De impact van een event op uw bedrijf kan enorm zijn, aangezien veel bedrijven het grootste deel van hun hot leads krijgen via bedrijfsevenementen.
We weten dat je het al druk genoeg moet hebben, daarom richten we ons op het bezorgen van een zorgeloos evenement.

event team logo

PROFESSIONEEL TEAM

Een evenement heeft altijd impact op het hostingbedrijf, maar ook op alle andere betrokkenen. Daarom is het noodzakelijk om de best passende service en producten te leveren. We verzekeren een antwoord op elke vraag die u heeft, wat zal resulteren in een uniek en succesvol evenement.

Sustainability logo

DUURZAAMHEID

'Iedereen weet het, maar niet iedereen doet het'. We zijn ervan overtuigd dat het creëren van duurzame evenementen een van onze belangrijkste verantwoordelijkheden is als evenementenbureau. Uitzoeken hoe u duurzame evenementen voor uw bedrijf kunt plannen kan overweldigend zijn. We adviseren je dan ook graag hoe je dit kunt implementeren in je volgende evenement.

Corporate event photography

We creëren,
jij viert

achtergrond tekst.jpg

VOORGAANDE EVENTS

Bekijk ons portfolio

Eventic is meer dan trots om je een preview te presenteren van wat jouw volgende evenement zou kunnen zijn. Onze klanten hebben onze unieke aanpak op hun evenementen op verschillende manieren ervaren. Met onvergetelijke resultaten!

Eventic werkt samen met de beste professionals in de industrie. We hebben sterke samenwerkingen met cateraars, locaties en decorateurs. We bieden unieke ervaringen en hebben daarom een grote selectie van bedrijven opgebouwd die ons kunnen helpen om dat te bereiken.

MET WIE WE WERKEN

Klanten en Partners

Ontwerp zonder titel (8).png
achtergrond tekst.jpg

ONZE FOUNDER

Eventic's founder

Eventic is opgericht door Inge de Jong. Inge's passie voor het plannen van evenementen, de internationale omgeving waarin ze opgroeide, gecombineerd met een achtergrond in het werken voor verschillende evenementenbureaus, resulteerde in de start van Eventic.

Vóór Eventic werkte Inge zowel als conceptontwikkelaar in het Amsterdamse nachtleven en als freelancer bij verschillende internationale bedrijfsevenementen. Het nachtleven profiteerde van de zakelijke achtergrond van Inge en omgekeerd. Een mix van het immer veranderende nachtleven en het internationale karakter van bedrijfsevenementen wordt gecombineerd in Eventic.

WAT ER OVER ONS GEZEGD WORDT

Testimonials

10398887_67753731089_6774736_n_edited.jpg

João,
Deelnemer aan het Klimaatcongres (PO)

Eventic heeft ons een geweldige ervaring bezorgd tijdens een klimaat Kic workshop. Het team was uitzonderlijk. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel. _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58dDe logistiek was bovengemiddeld, namelijk de smaakvolle en stijlvolle catering, die zoals gevraagd biologisch was. Als u een bedrijf heeft en een out-of-the-box evenement wilt, raad ik Eventic ten zeerste aan, u zult stressvrij en in goede handen zijn.

achtergrond tekst.jpg

Neem contact met ons op voor uw volgende evenement!

Willem de Zwijgerlaan 350 -
Kantoor 2A 1055 RD Amsterdam

E-mailadres: hello@eventic.nl

Tel.:+31 20 24 43 129

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Bedankt voor het indienen!
bottom of page